+45 98 38 18 44 [email protected]

Ledige stillinger

Karriere hos Sterke

Ønsker du at blive en del af vores stærke team? Vi er ofte på udkig efter nye medarbejdere – både inden for produktion, administration og service, så tag et kig på vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning.

Hos Sterke dyrker vi fællesskabet, og vi løfter altid i flok. Vi har gode, langvarige relationer til vores kunder, og vi går op i at yde en god service over for alle. Derfor er det også vigtigt, at du som en del af vores team er servicemindet, har stor professionalisme, samt at du har en høj faglighed med i rygsækken.

Vil du være en del af Sterke?

Hos Sterke vægter vi både det professionelle og det sociale liv på arbejdspladsen højt. Vi arbejder ud fra en devise om, at der skal være plads til alle, og vi gør os umage for at sikre et både godt og sundt arbejdsmiljø. Det gør vi bl.a. ved, at vi såvel internt som over for kunder holder en god tone og taler med respekt for hinanden.

Send os din ansøgning allerede i dag, hvis du skal være en del af vores stærke hold, hvor vi løfter i samlet flok for at levere den bedste service til vores kunder.

Send en uopfordret ansøgning

Historier fra hverdagen

Smed Khalid
Ingeniør Mathias
Lærling Lukas
Værkfører Michael

Vores Sterke elever og lærlinge

Drømmer du om at blive en del af noget større? Som elev hos Sterke tager vi dig med på holdet af kompetente medarbejdere, som vil inddrage dig i mange af forskellige typer opgaver, du kan møde i en virksomhed som vores. Her får du virkelig lov til at prøve dit fag og dig selv af, og du vil opdage, at ikke to dage er ens.

Lyder det som noget for dig? Så er du velkommen til at lægge vejen forbi, eller du kan sende os din ansøgning.

Sterke er en dynamisk virksomhed, som bygger på årelang erfaring og stort kendskab til vores kunder inden for industri, offshore og vind samt marine. Vores medarbejderstab favner bredt, og fælles for alle er, at vi har en stor passion for kvalitet og godt håndværk. Som en del af vores team vil du møde en hverdag, som byder på et væld af varierede arbejdsopgaver, og ikke to dage er ens. Vi værdsætter passion og dedikation i arbejdet, og hos os har du rig mulighed for at skabe en god karriere. Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning, hvad enten det er til en specifik stilling, eller hvis du søger uopfordret.

– Allan S. Jakobsen, CEO hos Sterke

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Hos Sterke står vi klar til at hjælpe dig med din næste opgave, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan hjælpe med alt fra design til produktion og montage samt reparationer og service. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor – og vi rykker hurtigt ud ved akut opståede problemer.

Hvis du ønsker at søge job hos os uopfordret så skiv til [email protected]

Vi er Sterke!

+45 98 38 18 44

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

Kontakt os

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.