+45 98 38 18 44 [email protected]

Ledige stillinger

9220 Aalborg Teknisk og udadvendt Serviceleder Med reference til Afdelingslederen for vores Maskinreparationsafdeling søger vi en dygtig Serviceleder, der får ansvaret for at lede en række væsentlige og spændende opgaver indenfor mekaniske reparationer, mindre smedearbejde samt service- og kundeopgaver. Du skal som leder for 4-6 montører medvirke til den fortsatte vækst i Sterke A/S.
9220 Aalborg Industriteknikerlærling til Sterke A/S Vil du arbejde som industritekniker i en virksomhed, hvor vi i høj grad arbejder med hydraulik, men også har mange andre forskellige opgaver, så start som lærling hos os hurtigst muligt! Maskinreparationsafdelingen i Sterke A/S laver alt inden for konstruktion, produktion og renovering af hydrauliske cylindre og stempler samt service og reparation på maskiner til industrien.
9220 Aalborg Industriteknikere/montører Vi har travlt i vores værksted for hydraulikreparationer, og vi søger derfor to industriteknikere/ maskinarbejdere til vores værksted. Da vi ønsker høj fleksibilitet, vil der evt. også på sigt kunne være montøropgaver i jobbet, ligesom der kan være selvstændige opgaver ude af huset.
9220 Aalborg Kleinsmede Som smed hos Sterke får du ansvar for forskellige opgaver inden for din profession, og ingen dage er ens. Du vil indgå i et kompetent team af kolleger, der både vægter deres faglige stolthed samt det sociale aspekt på en arbejdsplads, og hos os er der plads til alle. Læs mere i opslaget her og bliv klogere på, hvad vi søger, hvad vi kan tilbyde hos os, samt hvad vi forventer af en faglært smed i vores virksomhed.
9220 Aalborg Svejsere Vi er i en rivende udvikling i Sterke og søger derfor flere medarbejdere i produktion samt til montage og serviceopgaver hos vores kunder. Vi tilbyder fastansættelse, et godt og sikkert arbejdsmiljø. Vi glæder os til at høre fra dig!
9220 Aalborg Reparatører Vi er i en rivende udvikling i Sterke og søger derfor flere medarbejdere i produktion samt til montage og serviceopgaver hos vores kunder. Vi tilbyder fastansættelse, et godt og sikkert arbejdsmiljø. Vi glæder os til at høre fra dig!
9220 Aalborg Industriteknikere/maskinarbejdere Vi er i en rivende udvikling i Sterke og søger derfor flere medarbejdere i produktion samt til montage og serviceopgaver hos vores kunder. Vi tilbyder fastansættelse, et godt og sikkert arbejdsmiljø. Vi glæder os til at høre fra dig!

Karriere hos Sterke

Ønsker du at blive en del af vores stærke team? Vi er ofte på udkig efter nye medarbejdere – både inden for produktion, administration og service, så tag et kig på vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning.

Hos Sterke dyrker vi fællesskabet, og vi løfter altid i flok. Vi har gode, langvarige relationer til vores kunder, og vi går op i at yde en god service over for alle. Derfor er det også vigtigt, at du som en del af vores team er servicemindet, har stor professionalisme, samt at du har en høj faglighed med i rygsækken.

Vil du være en del af Sterke?

Hos Sterke vægter vi både det professionelle og det sociale liv på arbejdspladsen højt. Vi arbejder ud fra en devise om, at der skal være plads til alle, og vi gør os umage for at sikre et både godt og sundt arbejdsmiljø. Det gør vi bl.a. ved, at vi såvel internt som over for kunder holder en god tone og taler med respekt for hinanden.

Send os din ansøgning allerede i dag, hvis du skal være en del af vores stærke hold, hvor vi løfter i samlet flok for at levere den bedste service til vores kunder.

Send en uopfordret ansøgning

Historier fra hverdagen

Smed Khalid
Ingeniør Mathias
Lærling Lukas
Værkfører Michael

Vores Sterke elever og lærlinge

Drømmer du om at blive en del af noget større? Som elev hos Sterke tager vi dig med på holdet af kompetente medarbejdere, som vil inddrage dig i mange af forskellige typer opgaver, du kan møde i en virksomhed som vores. Her får du virkelig lov til at prøve dit fag og dig selv af, og du vil opdage, at ikke to dage er ens.

Lyder det som noget for dig? Så er du velkommen til at lægge vejen forbi, eller du kan sende os din ansøgning.

Sterke er en dynamisk virksomhed, som bygger på årelang erfaring og stort kendskab til vores kunder inden for industri, offshore og vind samt marine. Vores medarbejderstab favner bredt, og fælles for alle er, at vi har en stor passion for kvalitet og godt håndværk. Som en del af vores team vil du møde en hverdag, som byder på et væld af varierede arbejdsopgaver, og ikke to dage er ens. Vi værdsætter passion og dedikation i arbejdet, og hos os har du rig mulighed for at skabe en god karriere. Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning, hvad enten det er til en specifik stilling, eller hvis du søger uopfordret.

– Allan S. Jakobsen, CEO hos Sterke

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Hos Sterke står vi klar til at hjælpe dig med din næste opgave, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan hjælpe med alt fra design til produktion og montage samt reparationer og service. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor – og vi rykker hurtigt ud ved akut opståede problemer.

Hvis du ønsker at søge job hos os uopfordret så skriv til [email protected]

Vi er Sterke!

+45 98 38 18 44

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

Kontakt os

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.