+45 98 38 18 44 [email protected]

Stærk service til den
maritime branche

Hos Sterke har vi vores egen offshore- og stålkonstruktionsafdeling beliggende i Aalborg. Vores medarbejdere har mange års erfaring og bidrager således med solide kompetencer, som gør det muligt at foretage en bred vifte af reparationer og serviceopgaver inden for den maritime branche. Hos os vægter vi både sikkerhed og kvalitet utroligt højt i alle vores løsninger, hvilket er din garanti for et veludført stykke arbejde.

Kun et opkald væk
– Døgnet rundt

Hos Sterke er vi klar til at rykke ud, hvis en akut situation opstår. Med vores store erfaring inden for den maritime branche ved vi, at det kan være afgørende, at reparationerne foretages inden for en kort deadline. Derfor står vores erfarne medarbejdere klar døgnet rundt til at assistere dig på bedste vis med høj professionalisme og sans for kvalitet.

Kontakt os

Idéudvikling, montage og reparationer

Teknisk rådgivning og innovation er nøgleord i vores branche, da vi tror på, at det er vejen til at være den helt rigtige sparringspartner for dig som kunde. Vi har et stærkt team af kompetente medarbejdere, som er specialiserede i at levere 360 graders løsninger til industrien, og vi bidrager her med alt lige fra idéudvikling til montage og reparationer.

Læs mere om Sterke

Vores kompetencer

Jeg har kendt Sterke i mange år, og vi har altid haft et rigtigt godt samarbejde. Det er vigtigt for mig, at vi har leverandører, der er hurtige og fleksible. Vi har travlt som aldrig før – og idet vi er en ordreproducerende virksomhed med korte leveringstider, og der er nedbrud i produktionen, står vi med kunder, der mangler deres varer. Sterke har stor forståelse for vores produktion og vigtigheden af høj driftssikkerhed. Det er ofte hændt, at jeg kører til Sterke med en hydraulisk cylinder på min vej hjem fra arbejde – for så at tage den med på arbejde igen næste morgen. Dét sætter jeg stor pris på.

– Kurt Stig Nielsen, Produktionsleder Rold Savværk i Arden

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Hos Sterke står vi klar til at hjælpe dig med din næste opgave, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan hjælpe med alt fra design til produktion og montage samt reparationer og service. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor – og vi rykker hurtigt ud ved akut opståede problemer.

Hvis du ønsker at søge job hos os uopfordret så skriv til [email protected]

Vi er Sterke!

+45 98 38 18 44

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

Kontakt os

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.