+45 98 38 18 44 [email protected]

Hvad betyder QHSE
for os?

Vores medarbejdere er vores største ressource, og vi arbejder hver dag målrettet for at sikre et godt arbejdsmiljø med fokus på sikkerhed, sundhed og trivsel. Samtidig er høj kvalitet altafgørende for vores kunder. Igennem vores QHSE-politik og vores certificeringer forener vi alle disse krav og implementerer dem i vores hverdag.

Sterke certificeringer:

Quality

Quality

Hos Sterke er du altid garanteret en høj kvalitet i vores løsninger, hvilket især skyldes vores stærke hold af kompetente og erfarne medarbejdere. Alt vores arbejde er ligeledes funderet i en række standarter og certificeringer, hvilket sikrer, at vi overholder en fælles standard og kvalitet inden for såvel svejsninger som ledelse. Det er din garanti for et veludført arbejde.

  • ISO 9001: 2015 Quality management
  • EN 1090-1: 2011 Factory production
  • ISO 3834-2: 2005 Fabrication and welding

Health

Health

Hos Sterke arbejder vi målrettet for at sikre gode forhold for vores medarbejdere, og vi ønsker hele tiden at blive bedre til at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø. På den måde har vi aktivt fokus på at minimere forekomsten af sygdom under arbejdet på såvel kort som lang sigt. Dette arbejde holder vi særligt i hævd igennem vores ISO 45001-standard og de årlige audits, som afholdes hos os.

  • ISO 45001: 2018 Working environment management

Safety

Safety

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og derfor ønsker vi også at sikre et godt arbejdsmiljø. Hvert 3. år får vi således foretaget den lovpligtige APV, mens der hver måned afholdes sikkerhedsrunderinger i alle afdelinger. Derudover er der hvert kvartal møde i vores sikkerhedsudvalg, hvor repræsentanter fra alle afdelinger på tværs af hele koncernen mødes. Omdrejningspunktet for møderne i sikkerhedsudvalget er udvalgte emner, som kan udmønte sig i konkrete tiltag med henblik på at øge sikkerheden og nedbringe antallet af arbejdsulykker.

  • ISO 45001: 2018 Working environment management

Environment

Environment

Vores ISO 14001-standard er med til at sikre, at vi hele tiden har fokus på at arbejde med miljømæssige forbedringer og grøn omstilling. Det er eksempelvis igennem dette arbejde, at vi tager stilling til hvilke initiativer, vi skal sætte i søen, og det har bl.a. ført til bedre affaldssortering samt strømbesparende tiltag. Det er et område i konstant udvikling, og vi arbejder målrettet for at imødekomme nyeste krav på området.

  • ISO 14001: 2015 Environmental management

Et sikkert arbejdsmiljø

Med medarbejderne som vores største ressource er sikkerhed, sundhed og et godt arbejdsmiljø naturligvis en helt central del af vores hverdag. Vi er på forkant med udviklingen inden for alle bearbejdningsprocesser, og det er vi for at sikre det bedste og sikreste arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

Sammen om det stolte håndværk

Sterke bygger på stolte traditioner, faglig stolthed og seriøst håndværk, og det afspejles i alt, hvad vi foretager. Vores mere end 40 år erfaring inden for branchen er din garanti for høj faglighed og stærke kompetencer, som både sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen og stor fleksibilitet. Vi har kompetencerne og faciliteterne til at varetage enhver opgave lige fra design til produktion og færdig montage.

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Hos Sterke står vi klar til at hjælpe dig med din næste opgave, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan hjælpe med alt fra design til produktion og montage samt reparationer og service. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor – og vi rykker hurtigt ud ved akut opståede problemer.

Hvis du ønsker at søge job hos os uopfordret så skriv til [email protected]

Vi er Sterke!

+45 98 38 18 44

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

Kontakt os

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.