+45 98 38 18 44 [email protected]

Vi udfører alt til
industrien

Hos Sterke producerer vi stål og vi fremstiller industrielle maskiner i alle størrelse og afskygninger. Vi kan være med helt fra idéudvikling til montage, og vi udfører også al efterfølgende reparation, service og vedligeholdelse – enten hos dig eller på vores egen lokation. Vores hold af erfarne serviceteknikere er også klar til at rykke ud ved akutte behov som fx produktionsstop.

Passion for godt håndværk
Inden for industrien udfører vi opgaver for såvel store, internationale fabrikker som det lille, lokale savværk. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi er til for vores kunder, og vi går til alle opgaver med passion for det gode håndværk. Vi producerer alt lige fra specialudviklede industrikomponenter til løftegrej, ligesom vi tilbyder al reparation og vedligehold inden for industrien.

Certificerede svejsere

Kompetencer er nøgleordet hos Sterke – vi vægter højt at udvikle vores medarbejdere inden for alle vores kernekompetencer i produktionen: Svejsning, drejning, fræsning og montering.

Vores kompetente svejsere er naturligvis certificerede i de forskellige svejseprocesser, NDT og kontrolopmåling efter gældende normer og i alle gængse materialer som jern, sort og rustfri/duplex stål og aluminium.

Se vores certificeringer

Idéudvikling, montage og reparationer

Teknisk rådgivning og innovation er nøgleord i vores branche, da vi tror på, at det er vejen til at være den helt rigtige sparringspartner for dig som kunde. Vi har et stærkt team af kompetente medarbejdere, som er specialiserede i at levere 360 graders løsninger til industrien, og vi bidrager her med alt lige fra idéudvikling til montage og reparationer.

Læs mere om Sterke

Vores kompetencer

Jeg har kendt Sterke i mange år, og vi har altid haft et rigtigt godt samarbejde. Det er vigtigt for mig, at vi har leverandører, der er hurtige og fleksible. Vi har travlt som aldrig før – og idet vi er en ordreproducerende virksomhed med korte leveringstider, og der er nedbrud i produktionen, står vi med kunder, der mangler deres varer. Sterke har stor forståelse for vores produktion og vigtigheden af høj driftssikkerhed. Det er ofte hændt, at jeg kører til Sterke med en hydraulisk cylinder på min vej hjem fra arbejde – for så at tage den med på arbejde igen næste morgen. Dét sætter jeg stor pris på.

– Kurt Stig Nielsen, Produktionsleder Rold Savværk i Arden

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Hos Sterke står vi klar til at hjælpe dig med din næste opgave, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan hjælpe med alt fra design til produktion og montage samt reparationer og service. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor – og vi rykker hurtigt ud ved akut opståede problemer.

Hvis du ønsker at søge job hos os uopfordret så skriv til [email protected]

Vi er Sterke!

+45 98 38 18 44

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

Kontakt os

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.