+45 98 38 18 44 [email protected]

Kundespecifik
stålproduktion

Hos Sterke har vi stor erfaring med stålproduktion, hvor vi særligt håndterer større stålkonstruktioner til offshore & vind branchen. Det kan både være enkelte konstruktioner og serieproduktioner – her tilpasser vi os den enkelte kundes behov. Det betyder også, at vi er utroligt omstillingsparate, og med kompetent projektledelse, årelang erfaring og et mandskab med de rette certificeringer løfter vi opgaverne trygt fra start til færdig montage – og altid i tæt dialog med dig som kunde.

Dokumenteret stærk kvalitet
Dokumentation i forbindelse med produktion er vigtig, og vi leverer altid fuld dokumentation, som bl.a. sikrer fuld sporbarhed på såvel materialer som svejsninger. Samtidig stilles der også større og større krav til kvalitet, og alle vores ordrer produceres således også iht. vores kvalitetsmæssige certificeringer samt vores fokus på, at opgaverne håndteres i et sikkert og sundt arbejdsmiljø.

Se vores Sterke løsninger

Offshore og vind

Med mange års erfaring inden for branchen er vi din kompetente leverandør af kvalitetsløsninger til offshore og vind. Løsningerne fabrikeres af vores dedikerede offshore-afdeling, hvor vi både har kompetencerne, rammerne og faciliteterne til at tilbyde stor fleksibilitet, idet vi kan håndtere konstruktioner i forskellige størrelser alt efter dine behov.

Megakonstruktioner

Hos Sterke har vi rammerne og faciliteterne til at fremstille helt store stålkonstruktioner, og samtidig bidrager vores kompetente medarbejdere med mange års erfaring samt en stor viden inden for området. Det er med til at sikre en høj kvalitet i arbejdet, og vores konstruktioner indgår ofte i bærende dele inden for blandt andet vindmølle- og offshore-branchen.

Kvalitet

Hos Sterke har vi stort fokus på kvalitet, og derfor er svejseprocedurer, kontrolopmålinger samt tredjepartskontroller en helt naturlig del af vores arbejde. Vi fremstiller stålkonstruktioner med udgangspunkt i dine behov, og vores erfarne team arbejder altid målrettet for at sikre dig stålkonstruktioner af højeste kvalitet. Ligeledes står vores kompetente ingeniører klar til at bistå dig med innovativt designarbejde.

Certificerede
svejsere

Kompetencer er nøgleordet hos Sterke – vi vægter højt at udvikle vores medarbejdere inden for alle vores kernekompetencer i produktionen: Skæring, svejsning, drejning, fræsning og montering. Vores kompetente svejsere er naturligvis certificerede i de forskellige svejseprocesser og der udføres 3. parts NDT kontrol, kontrolopmåling og produktion efter gældende normer og i alt gængs stålmaterialer som sort, rustfri, duplex og aluminium er en selvfølge for Sterke.

Se vores certificeringer

Idéudvikling, montage og reparationer

Teknisk rådgivning og innovation er nøgleord i vores branche, da vi tror på, at det er vejen til at være den helt rigtige sparringspartner for dig som kunde. Vores team består af dedikerede medarbejdere med stor erfaring, hvilket er din garanti for høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi kan bidrage med alt fra idéudvikling til montage og reparationer, hvilket giver dig en unik 360 graders løsning.

Læs mere om Sterke

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Vores kompetente team står klar til at hjælpe dig med din opgave eller projekt, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Vi er den hjælpende hånd, du står og mangler – vi er Sterke.

Kim Kragh Jensen

Afdelingsleder
Kim Kragh Jensen

+45 24 62 91 06

[email protected]

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores kompetencer