+45 98 38 18 44 [email protected]

Sterke certificeringer
sikrer høj kvalitet

Hos Sterke har vi kompetencerne og certificeringerne til at foretage forebyggende vedligeholdelsesarbejde og lovpligtige eftersyn, og vi har stor erfaring samt ekspertise inden for forskellige brancher som industrien, offshore & vind samt marine. Dermed kan vi sikre, at dit produktionsudstyr er helt i orden og forsvarligt til brug i den daglige drift. Samtidig er vi certificeret i hygiejnekvalitetskrav, hvorfor vi også kan udføre eftersyn og service i fødevareindustrien.

Vi holder styr på næste eftersyn
Når vi udfører service af maskiner hos vores kunder, er det dig som kunde, som er med til at definere cyklussen. Herefter tilbyder vi at holde styr på, hvornår det er tid til næste service – og det samme tilbyder vi i forbindelse med lovpligtige eftersyn. Det frigiver tid i din dagligdag til at fokusere på virksomhedens kerneopgaver, og samtidig er du sikker på, at dit udstyr hele tiden over holder gældende krav og lovgivning på området.

Se vores Sterke løsninger

Døgn service

Hos Sterke tilbyder vi service og vedligehold døgnet rundt. Vores montører står altid klar til at køre ud, når det brænder på – uanset hvornår på døgnet det måtte være. Vi har desuden stor erfaring med at løse opgaverne inden for en kort tidsfrist.

Teknisk kontroleftersyn

Vi udfører certificerede og lovpligtige eftersyn, som sikrer, at dit produktionsudstyr er i orden og forsvarligt til brug i den daglige drift. Samtidig er vi certificerede inden for hygiejnekvalitetskrav, og vi kan derfor også udføre eftersyn og service i fødevareindustrien.

Skræddersyet løsning

Vi tilbyder serviceaftaler, som kan spare dig for en hel del administrativt arbejde. Igennem vores serviceaftaler hjælper vi bl.a. med at holde overblik over dine årlige tekniske kontroleftersyn (TKE), og vi kontakter dig, når det er tid til at få dem udført.

Sterke serviceaftaler for sikkert udstyr

Med en serviceaftale hos Sterke kan du se frem til at få foretaget service af alt fra kraner, løfteudstyr og løftegrej til mekaniske installationer, og vi er specialister i bl.a. hydraulik og hydraulikcylindere samt mekanik som lejre, aksler og tandhjul. Samtidig har vi erfaringen og de rette certificeringer til at udføre de lovpligtige eftersyn. Typisk kommer vi ud til vores kunder en gang om året, men som kunde er du med til at definere intervallet mellem hvert serviceeftersyn. Hos Sterke er du desuden garanteret en fast kontaktperson.

Idéudvikling, montage og reparationer

Teknisk rådgivning og innovation er nøgleord i vores branche, da vi tror på, at det er vejen til at være den helt rigtige sparringspartner for dig som kunde. Vores team består af dedikerede medarbejdere med stor erfaring, hvilket er din garanti for høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi kan bidrage med alt fra idéudvikling til montage og reparationer, hvilket giver dig en unik 360 graders løsning.

Læs mere om Sterke

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Vores kompetente team står klar til at hjælpe dig med din opgave eller projekt, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Vi er den hjælpende hånd, du står og mangler – vi er Sterke.

Michael Olsen

Driftsleder
Michael Olsen

+45 20 43 69 47

[email protected]

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores kompetencer