+45 98 38 18 44 [email protected]

Innovativt
ingeniørarbejde

 

Innovation og design
Vores hold af erfarne ingeniører står klar til at udvikle og designe løsninger, som kan modsvare dine behov bedst muligt. Vi kan være med helt fra den indledende idéudvikling til design og udfærdigelse af færdigt produktionsgrundlag, og igennem hele fasen har vi altid produktionen for øje. På den måde sikrer vi, at tegningerne så kosteffektivt som muligt kan omsættes til virkelighed i produktionen. Vi designer stålkonstruktioner, maskiner, produktions- og løfteudstyr – og meget mere. Samtidig arbejder vi i alle typer materialer som fx sort stål, aluminium og rustfrit stål.

FEM – din garanti for Sterke løsninger
Hos Sterke leverer vi stærke produkter og løsninger, som vi optimerer igennem FEM (Finite Element-metoden). Med FEM kan vi optimere processerne ift. materialevalg, materialeforbrug, vægt og styrke, og det kan vi både ved enkeltdele og komplette konstruktioner. Metoden er effektiv til at reducere omkostningerne ifm. produktudvikling, og vi bruger den også til at analysere geometrisk komplicerede konstruktioner og komponenter. Derudover giver metoden os mulighed for at beregne mange forskellige problemstillinger samt kombinationer af disse. Hos Sterke laver vi FEM-beregninger inden for mange forskellige brancher, heriblandt offshore, vind og industrien.

Dokumentation og certificeringer
I afdelingen for R&D håndterer vi alt fra dokumentationsopgaver, hvor vi har kompetencerne til at udføre CE-mærkning af produkter, til store designudviklingsprojekter. Et af vores Sterke kendetegn er, at vi er utroligt omstillingsparate, og det gælder i høj grad også vores R&D-afdeling. Her er ingen opgave ens, og vi er specialister i at sætte os ind i kundens ønsker og behov. Vi udarbejder både specialdesignede løsninger, tilpasser kunders eksisterende tegninger, og vi kan også håndtere hele processen i forbindelse med RAMS (Risk Assessment Method Statement). Sterke er med andre ord din garanti for et veludført stykke arbejde.

Sterke ingeniørløsninger

Innovativ produktudvikling

Vores kompetente ingeniører står klar til at hjælpe, hvis du står med en udfordring, som kræver nyudvikling. Vi kan både designe og tegne maskiner, som skræddersyes efter dine behov, og samtidig har vi i huset såvel kompetencerne som faciliteterne til at producere dem.

Konceptet er klar

Vi gør din idé til virkelighed. Hos Sterke står vores erfarne ingeniører klar til at gribe din idé, og i tæt samarbejde med dig klargør vi den til produktion. Vi skræddersyer løsningen efter dine behov og ønsker, og vores moderne produktionsfaciliteter gør det også muligt at producere den hos os.

Produktion går i gang

Hos Sterke kan vi også hjælpe, hvis du allerede har en færdig tegning – enten fra os eller andetsteds fra. Vi udarbejder produktionsgrundlaget, og herefter skærer, bygger, svejser og monterer vi løsningen. Vi udfører selv komplet test efter gældende SAT- og FAT-procedurer, og vi leverer også altid komplet dokumentation – herunder CE-mærkning.

Fra idé til
færdig montage

Hos Sterke ønsker vi at være den bedste sparringspartner for dig som kunde, og derfor er faglig rådgivning og innovation helt centrale nøgleord hos os. Vi kan være med på rejsen lige fra idéudviklingsfasen, hvor vores erfarne ingeniører tegner og designer ud fra dine ønsker og behov, og helt til produktion og færdig montage. Alt sammen for at give dig den bedste service hele vejen igennem.

Læs mere om Sterke

Sterk
dokumentation

Alle installationer foregår naturligvis efter gældende SAT- og FAT-procedurer, og vi leverer også altid komplet dokumentation. Hos Sterke udfærdiger vi desuden testrapporter samt andre gældende dokumenter, og udstyret bliver CE-mærket efter gældende lovgivning. I forbindelse med de lovpligtige eftersyn tilbyder vi desuden at holde styr på Tekniske Kontroleftersyn, så du kan holde fokus på virksomhedens kerneopgave.

Vores ingeniører er vant til at hjælpe vores kunder med projekter, og har stort kendskab til materialer, processer og produktions optimering inden for stål- og hydrauliske løsninger. De har stor erfaring med at forstå de udfordringer, der ligger i opgaverne, og er ofte med meget tidligt i en udviklingsfase over produktion til færdig montage og test hos kunden.

– Kim Palsgaard Thomsen, Direktør COO Engineering & Service hos Sterke

Professionel
service til dit behov

Som din professionelle sparringspartner vægter vi ikke kun design- og produktionsfasen højt – vi er også bevidste om vigtigheden i det efterfølgende vedligeholdelsesarbejde af dine komponenter og maskiner, og derfor står vi også altid klar til at varetage såvel de spontane reparationer som de planlagte vedligeholdelsesopgaver alt efter dine behov.

Det laver vi også

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Vores kompetente team står klar til at hjælpe dig med din opgave eller projekt, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Vi er den hjælpende hånd, du står og mangler – vi er Sterke.

Kaj Hosbond Svenningsen

Afdelingsleder
Kaj Hosbond Svenningsen

+45 25 45 92 80

[email protected]

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

Kim Palsgaard Thomsen

Direktør / COO R&D og Aftersales
Kim Palsgaard Thomsen

+45 20 33 80 62

[email protected]

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.