+45 98 38 18 44 [email protected]

Centralt beliggende på Port of Aalborg

Vores hovedkvarter og produktionsfaciliteter er placeret på den østlige side af Aalborg Havn med kort afstand til både havn, motorvej, godsbane og flyvestation – og det sikrer en høj grad af fleksibilitet i forhold til håndtering af elementer til og fra os. Vores første hal stod klar i 2020, og den seneste kunne vi tage i brug i 2022. Dermed kan vi tilbyde helt nye, moderne produktionsfaciliteter, som lever op til alle gældende krav til et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Besøg os idag

Moderne faciliteter

Med vores placering på den østlige side af Aalborg Havn befinder vi os lige i knudepunktet for nordjysk industri, og vi har både havn, motorvej, godsbane og flyvestation inden for kort afstand. Det gør transporten til og fra vores faciliteter utrolig let. Samtidig kan vi tilbyde moderne faciliteter, som giver os styrken til at løfte alle opgaver lige fra de små til de helt store stålkonstruktioner. Hos os møder du et stærkt hold af kompetente og erfarne medarbejdere, som tænker i kvalitetsløsninger, der holder. Sammen er vi Sterke.

Vi har

150

kompetente medarbejdere

Vi har

10.000 m2

produktionsfaciliteter

Op til

20.000 m2

lagerfaciliteter

Op til

20 m

portbredde

VI har

100 tons

krankapacitet

Op til

500 tons

stålkonstruktioner

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Hos Sterke står vi klar til at hjælpe dig med din næste opgave, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan hjælpe med alt fra design til produktion og montage samt reparationer og service. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor – og vi rykker hurtigt ud ved akut opståede problemer.

Hvis du ønsker at søge job hos os uopfordret så skriv til [email protected]

Vi er Sterke!

+45 98 38 18 44

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

Kontakt os

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.