+45 98 38 18 44 [email protected]

Omstillingsparathed og
Sterke maskinreparationer

Vores fornemmeste opgave er sikre at dit maskineri altid er driftsklar og 100% funktionsdygtigt således dine stop minimeres. Vi ved, at produktionsstop koster penge, og derfor står vi altid klar med erfarne og kompetente medarbejdere som kan rykke ud. Vi har stor erfaring med reparationsopgaver og vores maskinpark sikrer, at vi indenfor kort tid kan reparere og producere reservedele.

Omstillingsparathed og stærk service
Omstillingsparathed er et centralt nøgleord hos os, og vi gør os umage for at tilbyde vores kunder den bedste service, hvad enten det er en lille eller en mere kompleks reparation. Vi har de nødvendige certifikater og mange års erfaring inden for området, hvilket giver os kompetencerne til at håndtere de mange forskellige typer reparationsopgaver, som vi dagligt håndterer. Samtidig gør det os i stand til at varetage forebyggende service og vedligehold.

Se vores Sterke løsninger

Kraner og produktionsudstyr

Vi har stor erfaring med service og reparation af kraner, løfte- og produktionsudstyr. Det spænder fra opretning og udskiftning af kranbomme, som udføres af vores certificerede svejsere, til reparation af hydrauliske cylindre, gear, tandhjul mm. Arbejdet udføres båd on-site og i vores værksted døgnet rundt.

Udskiftning af lejer i heavy duty klassen

Hos Sterke har vi stor erfaring med at renovere mekaniske drivenheder såsom gearkasser, hydraulikmotorer og -pumper, og vores kompetente team står altid klar med høj service og stor erfaring, som sikrer dig et veludført stykke arbejde.

Reparation på værkstedet

Vi kan håndtere renoveringsopgaver på vores eget værksted i Aalborg, og i de tilfælde, hvor der skal genskabes et nyt produktionsgrundlag for de enkelte dele, har vi også et dygtigt team af ingeniører, som står klar med viden og solide kompetencer.

Reparationer
døgnet rundt

Hos Sterke kan du få hjælp døgnet rundt. Med vores døgnservice kan du altid komme i kontakt med vores kompetente og erfarne montører, som står klar til at køre ud til akutte reparationer. Om det er et kugleleje, akser eller hydraulikken, der volder problemer, så har vi kompetencerne til at håndtere og udbedre problemet, så du hurtigt kan komme videre. Vi kan enten foretage reparationerne på eget værksted, eller vi kan håndtere det direkte hos dig alt efter problemets karakter og omfang.

Idéudvikling, montage og reparationer

Teknisk rådgivning og innovation er nøgleord i vores branche, da vi tror på, at det er vejen til at være den helt rigtige sparringspartner for dig som kunde. Vores team består af dedikerede medarbejdere med stor erfaring, hvilket er din garanti for høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi kan bidrage med alt fra idéudvikling til montage og reparationer, hvilket giver dig en unik 360 graders løsning.

Læs mere om Sterke

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Vores kompetente team står klar til at hjælpe dig med din opgave eller projekt, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Vi er den hjælpende hånd, du står og mangler – vi er Sterke.

Michael Olsen

Driftsleder
Michael Olsen

+45 20 43 69 47

[email protected]

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores kompetencer