+45 98 38 18 44 [email protected]

Aftersales til
alle brancher

Hos Sterke har vi kompetencerne til at udføre service og vedligehold af maskiner inden for alle brancher fra marine til industri, offshore og vind og marine, og vores stærke hold af erfarne medarbejdere er klar til at varetage opgaverne enten hos dig eller på vores eget værksted. Vi udfører service og reparation af alt fra industrimaskiner, produktions- og løfteudstyr, hydraulik til elektroniske og pneumatiske systemer, og vi leverer altid fyldestgørende dokumentation med bl.a. billedmaterialer.

Hjælpen er nær 24/7
Vi har stor erfaring med at udføre service og vedligehold inden for mange forskellige brancher, og vores montører står altid klar til at rykke ud, når det brænder på – uanset hvornår på døgnet, det måtte være. Vi udfører også certificerede og lovpligtige eftersyn, som sikrer, at dit produktionsudstyr er i orden og forsvarligt til brug i den daglige drift. Vi er samtidig certificeret i hygiejnekvalitetskrav, og vi kan derfor også udføre eftersyn og service i fødevareindustrien.

Vores Sterke kompetencer

Dokumenteret
kvalitet

I Sterke finder du en stærk samarbejdspartner, som også har kompetencerne til at udføre forebyggende vedligehold og lovpligtige eftersyn inden for såvel industri, offshore og vind samt marine. Vi kan her tilbyde dig serviceaftaler, som sikrer, at dine maskiner og udstyr lever op til alle gældende krav og lovgivning. Samtidig kan vi med serviceaftalerne spare dig for meget administrativt arbejde, idet vi herigennem kan hjælpe dig med at få overblik over dine årlige tekniske kontroleftersyn (TKE) – og vi kontakter dig, når det er tid til at få dem udført.

Professionel
service til dit behov

Som din professionelle sparringspartner vægter vi ikke kun design- og produktionsfasen højt – vi er også bevidste om vigtigheden i det efterfølgende vedligeholdelsesarbejde af dine komponenter og maskiner, og derfor står vi også altid klar til at varetage såvel de spontane reparationer som de planlagte vedligeholdelsesopgaver alt efter dine behov.

Vi er gode til at finde Sterke praktiske og driftssikre løsninger og vi rykker hurtigt når kunderne kalder. Vi skal kunne balancere i kundernes krav til præcision og kvalitet – og samtidig evne at finde praktiske, holdbare løsninger når det går Sterkt.

– Lars Christiansen, Direktør COO Machining & Installation hos Sterke

Det laver vi også

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Vores kompetente team står klar til at hjælpe dig med din opgave eller projekt, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Vi er den hjælpende hånd, du står og mangler – vi er Sterke.

Lars Christiansen

Direktør / COO Aftersales
Lars Christiansen

+45 22 45 42 31

[email protected]

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.