+45 98 38 18 44 [email protected]

Eksperter i hydraulik,
stempler og cylindre

Hos Sterke har vi mere end 40 års erfaring med hydraulik, og vi er derfor et stærkt valg, når det gælder konstruktion, produktion og renovering af hydrauliske cylindere og stempler. Vi har kompetencerne til at udvikle maskiner og udstyr, hvor hydraulik indgår, og vores team af ingeniører står altid klar til at udvikle og tegne løsninger med udgangspunkt i dine behov, mens vi i produktionen er klar til at gøre tegningerne til virkelighed. Har du en defekt hydraulikcylinder, kan vi indenfor kort tid udføre en reparation eller producere en ny, således dit anlæg kan komme i drift igen

Hydrauliske løsninger til alle brancher
Igennem årene har vi udviklet mange forskellige hydrauliske løsninger til industrien, offshore & vind samt marine. Vi er specialister i at udvikle og producere cylindre og stempler til alle typer formål, og det er altid i tæt samarbejde med dig som kunde, så dine behov bliver imødekommet bedst muligt igennem hele processen.

Se vores Sterke løsninger

Renovering af hydrauliske cylindre og stempler

Vi er eksperter i reparation og renovering af alle typer hydrauliske cylindre og stempler. Derudover kan vi igennem en serviceaftale hjælpe med at holde overblik over dine tekniske kontroleftersyn på maskiner med hydraulik, så du kan bruge tiden på dine kerneopgaver.

Præcisions arbejde

Hydraulikcylindre arbejder ofte under ekstremt krævende betingelser i udfordrende og stressende miljøer. Derfor er kvalitet og omhyggelighed altafgørende for vores produktion af hydraulikcylindre, og det har vores kompetente medarbejdere stor erfaring med.

Udvikling af hydraulik og maskiner

En af vores kernekompetencer er udvikling af maskiner og udstyr, hvor der indgår hydraulik. Vi har et kompetent team af ingeniører, som udvikler og tegner med afsæt i dine behov, og fremstillingen sker altid i tæt samarbejde mellem produktionen og vores R&D-afdeling.

Et stærkt samarbejde er din garanti for kvalitet

Hos Sterke kan vi håndtere hele processen fra ideudvikling og design til produktion og færdig montage, og det skyldes især det tætte samarbejde mellem vores R&D-afdeling og produktionen. Vi udvikler altid med afsæt i dine behov, og det kan være alt fra hydraulikcylindre til stempler, hydraulikslanger og andre specialkonstruerede komponenter, mens vi naturligvis også udfører reparationer, renoveringer og service af komponenterne.

Idéudvikling, montage og reparationer

Teknisk rådgivning og innovation er nøgleord i vores branche, da vi tror på, at det er vejen til at være den helt rigtige sparringspartner for dig som kunde. Vores team består af dedikerede medarbejdere med stor erfaring, hvilket er din garanti for høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi kan bidrage med alt fra idéudvikling til montage og reparationer, hvilket giver dig en unik 360 graders løsning.

Læs mere om Sterke

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Vores kompetente team står klar til at hjælpe dig med din opgave eller projekt, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Vi er den hjælpende hånd, du står og mangler – vi er Sterke.

Michael Olsen

Driftsleder
Michael Olsen

+45 20 43 69 47

[email protected]

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores kompetencer