+45 98 38 18 44 [email protected]

En Sterke(re) fremtid

Som en naturlig del af vores arbejde med QHSE foretager vi aktivt bæredygtige valg, som skal være med til at bevæge os i en grønnere retning. Det er et område i udvikling, og vi indfører derfor også løbende nye initiativer og forbedringer på tværs af hele virksomheden. Nogle af vores seneste tiltag har bl.a. handlet om mindskning af strømforbruget i vores produktion og sikring af en bedre affaldssortering.

Sterke, bæredygtige historier

Vi søsætter løbende tiltag og initiativer, som skal sikre en mere bæredygtig fremtid, og nogle af disse initiativer kan du læse mere om her:

Bedre affaldssortering

Som et led i vores arbejde med bæredygtige tiltag har vi indført en endnu mere opdelt affaldssortering, hvor affaldet nu opdeles i bl.a. pap, plast, tekstiler mv. På den måde sikrer vi en langt mere miljøvenlig affaldshåndtering.

Smartere strømforbrug

Med opførelsen af vores nye, moderne produktionsfaciliteter har vi sikret en langt bedre håndtering af strømforbruget. Her har vi bl.a. indført censorer i vores haller og kontorer, så lyset kun tændes, når det er nødvendigt, og vi arbejder hele tiden for at udvikle nye og mere bæredygtige løsninger.

Quality, Health, Safety & Environment

Vores medarbejdere er vores største ressource, og vi arbejder hver dag målrettet for at sikre et godt arbejdsmiljø med fokus på sikkerhed, sundhed og trivsel. Samtidig er høj kvalitet og et naturligt fokus på bæredygtighed altafgørende for vores kunder. Igennem vores QHSE-politik og vores certificeringer forener vi alle disse krav og implementerer dem i vores hverdag.

Læs mere om vores QHSE politik

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Hos Sterke står vi klar til at hjælpe dig med din næste opgave, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan hjælpe med alt fra design til produktion og montage samt reparationer og service. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor – og vi rykker hurtigt ud ved akut opståede problemer.

Hvis du ønsker at søge job hos os uopfordret så skriv til [email protected]

Vi er Sterke!

+45 98 38 18 44

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

Kontakt os

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.