+45 98 38 18 44 [email protected]

Sammen om at
skabe jeres Sterke
produktionsudstyr

Vores kunders behov ændrer sig konstant, og her er det en af vores fornemmeste opgaver at smede konstruktioner og producere maskiner, som sikrer, at du som kunde har udstyret til at håndtere fremtidens krav. Vi har stor erfaring med at producere løsninger, som hjælper vores kunder inden for industrien, offshore & vind og marine – og vi kan være med lige fra designfasen til produktion og færdig montage. vi arbejder i alt stål som ex. sort, rustfri, duplex og aluminium.

Udvikling igennem en stærk dialog
Igennem et tæt samarbejde med dig som kunde, aftaler vi om vi skal producere efter dine tegninger eller vi skal have vores R&D-afdeling indover, der skaber løsninger, som bedst muligt modsvarer dine ønsker. Således er det også altid med udgangspunkt i dine krav, at vores ingeniører tegner og beregner de specialdesignede løsninger, og alt er også godkendt af dig, inden vi går i gang med at producere. Det er din garanti for et færdigt produkt, der lever op til dine behov.

Se vores Sterke løsninger

Smedearbejde

Vores dygtige og kompetente medarbejdere udfører såvel smedearbejde som svejsning med afsæt i mange års erfaring inden for faget. Vi udfører smedearbejde i alle typer stål, og vi garanterer altid høj kvalitet og effektivitet i arbejdet.

Kedler og forbrændingsriste

Vi håndterer komplekse opgaver, som kræver stærke kompetencer, erfaring og viden, og vi bidrager aktivt til den grønne energi, idet vi bl.a. fremstiller trykparter til elkedler til opbevaring af overskudsstrøm fra el-nettet samt forbrændingsriste til kedler. Vi er stolte over at bidrage med løsninger til den grønne omstilling.

R&D og Maskiner

Vi producerer maskiner samt produktions- og løfteudstyr til både offshore, vind og industrien, og det foregår i tæt samarbejde med vores R&D-afdeling, som står for at tegne og designe produkterne. Alt leveres med komplet dokumentation og med CE-mærkning.

Gældende procedurer og dokumentation

Alle konstruktioner og produkter produceres naturligvis efter gældende dokumentation og regler. På nyudviklede maskiner som ex. produktions- og løfteudstyr, udføres der SAT- og FAT-procedurer og de bliver CE-mærket efter gældende lovgivning. Vi tilbyder desuden at holde styr på dine Tekniske Kontroleftersyn, hvilket du kan læse mere om under aftersales.

Se vores certificeringer

Idéudvikling, montage og reparationer

Teknisk rådgivning og innovation er nøgleord i vores branche, da vi tror på, at det er vejen til at være den helt rigtige sparringspartner for dig som kunde. Vores team består af dedikerede medarbejdere med stor erfaring, hvilket er din garanti for høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi kan bidrage med alt fra idéudvikling til montage og reparationer, hvilket giver dig en unik 360 graders løsning.

Lær mere om vores Sterke

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Vores kompetente team står klar til at hjælpe dig med din opgave eller projekt, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Vi er den hjælpende hånd, du står og mangler – vi er Sterke.

Jørn Dam

Afdelingsleder
Jørn Dam

+45 40 60 22 82

[email protected]

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores kompetencer