+45 98 38 18 44 [email protected]

Maskinbearbejdede
emner til dit behov

Vi har stor erfaring med spåntagende bearbejdning, hvor vi typisk fremstiller maskinbearbejdede emner efter kundespecifikke tegninger. Som noget særligt for Sterke kan vi være med lige fra designudvikling til produktion og færdig montage. Dermed skal du som kunde kun henvende dig ét sted, når du skal have produceret et nyt produkt. Vi har årelang erfaring, moderne faciliteter og de rette certificeringer.

Høj kvalitet og fuld dokumentation
Hos Sterke kan vi bearbejde alle typer materialer såsom sort stål, rustfrit stål, støbejern og plast, og vi løser såvel større, planlagte opgaver som hasteopgaver, der skal være klar inden for en kort frist. Vores kompetente medarbejdere med årelang erfaring inden for branchen og vores moderne maskinværksted med de rette miljø-certificeringer er her din garanti for et veludført stykke arbejde. Sterke er din garanti for produkter af høj kvalitet og med den påkrævede dokumentation.

Se vores Sterke løsninger

Specialister i bearbejdning af stål

Alle opgaver løses af industriteknikere med bred erfaring inden for maskinbearbejdning og metalbearbejdning. Vi udfører forskellige former for CNC-bearbejdning for kunder i hele Danmark samt i udlandet – og arbejdet udføres altid i højeste kvalitet.

Erfaring er vigtig

Hos Sterke har vi vores egen maskinafdeling, hvor vores erfarne industriteknikere står klar til at løse en lang række forskellige opgaver. Opgaverne indebærer typisk CNC-fræsning eller CNC-drejning i stål, aluminium og andre materialer.

Maskinrummet

I vores spåntagende afdeling kan vi fremstille emner i alle sværhedsgrader. Vi kan varetage alle opgaver lige fra de helt simple til de meget komplicerede emner – alt sammen produceret efter dine egne CAD-filer.

Moderne Sterke faciliteter

Hos Sterke producerer vi maskinbearbejdede emner til alle brancher som fx industrien, offshore & vind og marine – og særligt til grøn energi, som er et område i stor udvikling. Vi er både med til at udvikle nye løsninger og til at udføre reparationer, hvor vi hurtigt kan rykke ud døgnet rundt. Det er bl.a. muligt grundet vores moderne maskinpark, som omfatter nyere CNC-fræsere, og som lever op til de påkrævede miljø- og arbejdsmiljømæssige certificeringer.

Idéudvikling, montage og reparationer

Teknisk rådgivning og innovation er nøgleord i vores branche, da vi tror på, at det er vejen til at være den helt rigtige sparringspartner for dig som kunde. Vores team består af dedikerede medarbejdere med stor erfaring, hvilket er din garanti for høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi kan bidrage med alt fra idéudvikling til montage og reparationer, hvilket giver dig en unik 360 graders løsning.

Læs mere om Sterke

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Vores kompetente team står klar til at hjælpe dig med din opgave eller projekt, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Vi er den hjælpende hånd, du står og mangler – vi er Sterke.

Lars Pedersen

Afdelingsleder
Lars Pedersen

+45 29 66 09 40

[email protected]

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores kompetencer