+45 98 38 18 44 [email protected]

I Frankrig har vi haft montører og en projektleder fra Sterke på en større monterings- og installationsopgave. Specialudviklet produktionsudstyr til vindindustrien er blevet transporteret den lange vej fra Danmark til Frankrig, hvor det efterfølgende er blevet monteret og installeret i samarbejde med flere danske samarbejdspartnere samt lokale partnere.

Når de store producenter af vindmøller bygger fabrikker rundt omkring i Europa, bliver en dansk virksomhed som Sterke ’benchmarked’ op imod lokale aktører, og her formår vi at være konkurrencedygtige. Det er noget, vi er stolte af hos Sterke: ”Vi er stolte af at blive valgt til opgaven – mest fordi vi tror på, at vejen til at være den helt rigtige sparringspartner for vores kunder handler om at være gode til at løse problemer gennem godt gedigent håndværk og levere et flot ingeniørarbejde,” fortæller direktør Kim Palsgaard Thomsen.

Sterke tilbyder hele paletten fra rådgivning, design og udvikling til produktion, montering og installation. ”Kombinationen af rådgivning og bred brancheviden gør os i stand til at tilbyde vores kunder i Offshore & Vind den bedste løsning til deres behov. Vores indgående kendskab til bl.a. denne industri gør os til en værdiskabende partner med fokus på rådgivning, sparring og videndeling,” uddyber Kim Palsgaard Thomsen.

Sterke viser med den store monterings- og installationsopgave i Frankrig, at vi endnu engang har formået at tilbyde innovative løsninger i både ind- og udland. Tidligere har Sterke haft lignende opgaver i bl.a. England og Tyskland. Ifølge direktør Kim Palsgaard Thomsen, skyldes det også, at Sterke lægger vægt på at tilbyde kvalitetsløsninger i alt, hvad virksomheden laver. Hvad enten det er udvikling og produktion af hydrauliske cylindre, løfte- og produktionsudstyr, stålkonstruktioner eller service- og renovering af udstyr.

Jeg har kendt Sterke i mange år, og vi har altid haft et rigtigt godt samarbejde. Det er vigtigt for mig, at vi har leverandører, der er hurtige og fleksible. Vi har travlt som aldrig før – og idet vi er en ordreproducerende virksomhed med korte leveringstider, og der er nedbrud i produktionen, står vi med kunder, der mangler deres varer. Sterke har stor forståelse for vores produktion og vigtigheden af høj driftssikkerhed. Det er ofte hændt, at jeg kører til Sterke med en hydraulisk cylinder på min vej hjem fra arbejde – for så at tage den med på arbejde igen næste morgen. Dét sætter jeg stor pris på.

– Kurt Stig Nielsen, Produktionsleder Rold Savværk i Arden

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Hos Sterke står vi klar til at hjælpe dig med din næste opgave, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan hjælpe med alt fra design til produktion og montage samt reparationer og service. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor – og vi rykker hurtigt ud ved akut opståede problemer.

Hvis du ønsker at søge job hos os uopfordret så skriv til [email protected]

Vi er Sterke!

+45 98 38 18 44

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

Kontakt os

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.