+45 98 38 18 44 [email protected]

Sterke har gennem mange år været leverandør af løfte- og produktionsudstyr samt service og reparation på hydraulik, cylindre og maskiner til industrien – herunder også vindmølleindustrien. I samarbejdet med kunden finder vi gode, innovative løsninger.

 

Konstruktion og teknik er vores speciale

Hos Sterke er vi gode til at finde praktiske og driftssikre løsninger. Samarbejdet med vores kunder inden for vindmølleindustrien kræver, at vi medvirker fra den spæde start af et projekt. Vi skal kunne balancere kundens krav til præcision og kvalitet – og samtidig evne at finde praktiske, langtidsholdbare løsninger.

Vores ingeniører er vant til at hjælpe vores kunder med projekter, og har stort kendskab til materialer, processer og produktions optimering inden for stål- og hydrauliske løsningen. De har stor erfaring med at forstå de udfordringer, der ligger i opgaverne, og er ofte med meget tidligt i en udviklingsfase over produktion til færdig montage og test hos kunden.

Med vores mange års erfaring formår vi at levere komplekse turn-key løsninger til industrien og Offshore &Vind.

Vil du gerne vide mere, så kontakt os på +45 98 38 18 44

lofteudstyr pc optegning

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Hos Sterke står vi klar til at hjælpe dig med din næste opgave, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan hjælpe med alt fra design til produktion og montage samt reparationer og service. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor – og vi rykker hurtigt ud ved akut opståede problemer.

Hvis du ønsker at søge job hos os uopfordret så skriv til [email protected]

Vi er Sterke!

+45 98 38 18 44

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

Kontakt os

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.