+45 98 38 18 44 [email protected]

CNC Fræsning hos Sterke: Når præcision møder fleksibilitet

Hos Sterke specialiserer vi os i CNC fræsning, CNC-drejning og avanceret CNC-bearbejdning. Vores moderne teknologi og dygtige håndværk sikrer, at dine projekter bliver realiseret med den højeste nøjagtighed og kvalitet. Når det kommer til CNC fræsning kan vi hos Sterke behjælpe i arbejdsprocessen helt idéfasen til det færdige produkt. Læs mere om hvordan og meget mere her på siden.

Se vores Sterke løsninger

Innovativ CNC-Bearbejdning

Med vores avancerede CNC-bearbejdningscentre, inklusive 5-akset CNC-fræsning, er vi i stand til at håndtere komplekse opgaver og producere dele med ekstrem præcision. Vores maskinpark er udstyret med den nyeste teknologi, der sikrer effektiv og hurtig bearbejdning af både små og store serier.

Materialer og Anvendelse

Vi arbejder med en bred vifte af materialer, herunder metal, plast og kompositter. Vores CNC-fræsning er ideel til fremstilling af præcise komponenter til industri, medicinsk udstyr, elektronik, bilindustrien og meget mere.

Prototyper og Serieproduktion

Fra enkelte prototyper til fuldskala serieproduktion, vores fleksible produktionssetup sikrer, at vi kan imødekomme dine specifikke behov. Vores erfaring med både enkeltstående projekter og langvarige partnerskaber gør os til din pålidelige leverandør af CNC-bearbejdede del

Hvorfor vælge Sterkes CNC Fræsning?

Teknologisk Avanceret: Vores maskinpark omfatter de nyeste CNC-maskiner for maksimal effektivitet og præcision.
Skalerbar Produktion: Uanset om du har brug for en prototype eller masseproduktion, tilpasser vi os dine behov.
Materialeekspertise: Vi arbejder med et bredt udvalg af materialer og sikrer den optimale bearbejdningsmetode for hvert projekt.
Kundespecifikke Løsninger: Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der er nøje tilpasset dine krav og specifikationer.

Kontakt os i dag for at diskutere, hvordan vi kan bringe dine CNC fræsningsprojekter til live med vores ekspertise og avancerede teknologi.

 

Kvalitet og Præcision

Kvalitet er kernen i alt, hvad vi gør. Vores interne kvalitetskontrol og brug af avanceret måleteknologi sikrer, at alle dele opfylder de strengeste standarder. Vi er ISO 9001:2015 certificeret, hvilket understreger vores engagement i konstant forbedring og kundetilfredshed.

Idéudvikling, montage og reparationer

Teknisk rådgivning og innovation er nøgleord i vores branche, da vi tror på, at det er vejen til at være den helt rigtige sparringspartner for dig som kunde. Vores team består af dedikerede medarbejdere med stor erfaring, hvilket er din garanti for høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi kan bidrage med alt fra idéudvikling til montage og reparationer, hvilket giver dig en unik 360 graders løsning.

Læs mere om Sterke

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Hos Sterke står vi klar til at hjælpe dig med din næste opgave, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan hjælpe med alt fra design til produktion og montage samt reparationer og service. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor – og vi rykker hurtigt ud ved akut opståede problemer.

Hvis du ønsker at søge job hos os uopfordret så skriv til [email protected]

Vi er Sterke!

+45 98 38 18 44

CVR: 33163665

Langerak 8, 9220 Aalborg

Kontakt os

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.